Annons

Annonser

På den här sidan kommer vi lägga ut annonser på nya valpkullar. 

Även vuxna hundar som söker nytt hem kommer läggas ut här.

Tikvalp annons

Vi har en peppar- & salttikvalp som vi har beslutat oss för att sälja. Hon föddes den sjätte mars 2024 och är nu redo att flytta till ett nytt hem.

Båda föräldrarna är utställda med fina meriter och valpen är registrerad hos SKK. Valpen kommer ha SKK-stamtavla, vara både grund- och rabiesvaccinerad, ha Agrias Dolda felförsäkring samt ha EU-pass.

Leveransdagen är senast sju dagar efter besiktning.

Titti annons

Vi söker ett nytt hem för vår svarta tik, Titti, som är 6 år gammal.

Titti är en hund som passar bäst för en familj som bor lite avskärmat.

Hon älskar att leka, särskilt att spela boll och apportera. Däremot har hon en tendens att vara vaktig och kan skälla på främlingar under promenader, så det är viktigt att du kan hantera detta. Trots sin vaktsamma natur är Titti mycket snäll och tillgiven mot sina människor. Hon blir även vänlig mot besökare efter några minuter när hon väl har hälsat på dem.

Vi söker någon med hundvana som har tid och engagemang för att ge Titti den uppmärksamhet och motion hon behöver. Ett avskärmat hem, kanske på landet, är ett stort plus. Om du tror att du kan erbjuda Titti ett kärleksfullt och passande hem, vänligen kontakta oss. Vi vill säkerställa att hon hamnar hos någon som förstår hennes behov och kan ge henne ett bra liv fortsättningsvis.

Vid intresse, besök sidan kontakta oss och svara gärna på frågorna.

(Titti har också en egen sida på hemsidan, besök gärna den sidan här.)