Jazz

Deichmanns North Star – Jazz
ID: SE54759/2018

Jazz är en stor och stark hane från egen uppfödning — Kellys sista kull (kull N). En majestätisk dvärgschnauzer med väldigt fin gait och hållning, bra svärta och sträv päls.

Som valp ställdes han endast ut två gånger, men med fint resultat (2x BIR-valp) och bra kritik båda gångerna. Hade det inte varit för att han storleksmässigt är lite i överkant med 38 cm i mankhöjd hade vi fortsatt med att ställa ut honom. Med de egenskaper som Jazz har tyckte vi att det var dumt att göra oss av med honom, så nu bor han hos foderfamilj i Hässleholms kommun vilket fungerar utmärkt.

När Jazz var liten lekte han konstant med vår lite yngre hane Sammy och halvsystern Titti. Våren och sommaren 2019 var det full rulle från morgon till kväll, med dragkamp och bolljakt som stående inslag. I vuxen ålder tycker Jazz fortfarande om att vara aktiv, även om leksaksintresset har dalat lite. Hans nya familj tar med honom på diverse olika aktiviteter och utflykter, och så länge det händer något intressant är han nöjd.

Resultat:

Valp resultat:
2x HP
2x BIR

Ögonlyst:

Testresultat: