Deichmanns Out Of The Black – Leo
ID: 23801/2019

Leo är född den 26 mars 2019 och är ett riktigt busfrö. Precis som sin mamma har han mycket energi att göra av med, så leksakerna blir konstant lekta med och benen blir alltid uppätna.

Hans starkaste egenskap är att han har en riktigt bra svärta i pälsen, vilket är något vi tidigare saknat i vår amerikanska import Dixies avkommor.  Så Leo tillför alltså något som vi sätter högt värde på: kolsvart päls och i Sverige ovanliga genetiska linjer.

Från början var Leo såld till en familj och bodde där till han var cirka ett år gammal, men på grund av familjeangelägenheter kunde han inte bo kvar. Redan när vi sålde honom var vi medvetna att vi gick miste om en bra hund, så när vi fick chansen att ta tillbaka honom så var vi väldigt intresserade.

Efter att ha varit här på prov i några månader för att se om han kunde samsas med resten av flocken blev det tydligt att han inte kunde dra riktigt jämt med vår äldsta hane Louis. Lyckligtvis bor han nu endast fem minuter bort, hos en fodvärdsfamilj där han trivs bra. Alla parter är nöjda med andra ord.

Resultat:

2x Excellent

Valp resultat:

Ögonlyst:
2020-04-06 u.a.

Testresultat:
MAC (Avian Tuberculosis): Fri genom ärftlighet